Infrastruktúra

Schwechat-i repülőtér

A bécsi repülőtér központi földrajzi helyzete és kimagasló teljesítmény-kínálata optimális az utazók számára. Közvetlen járattal elérhető majdnem napi rendszerességgel Peking, Shanghai és Honkong centrumai. További információkkal szívesen állunk rendelkezésére.

Liszt Ferenc Repülőtér, Budapest

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőtere mind az utas szám bővülésben, mind a kiszolgálás minőségében, mind pedig a működési hatékonyság terén. A repülőtér Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője.

Autó és vasút

Celldömölk erőssége az osztrák határhoz való közelsége. Bécs autóval 2 és fél óra távolságra van, Németország pedig 4 és fél órányira.
A város közúti megközelíthetősége közepesnek mondható, autópályán nem megközelíthető, de jól megközelíthető az E66-os nemzetközi főúton, a magyar 8-as főúton, valamint 4 települést érintő 84-es főúton.
Vasúton Budapestről közvetlen vonatok vannak, Bécsből pedig győri átszállással lehet eljutni vasúton Celldömölkre, amely kb. 3 órát vesz igénybe.
Összességében elmondható, hogy Celldömölk mind Budapest felől, mind pedig Ausztria és Németország felől viszonylag könnyen és gyorsan megközelíthető.