Vulkán Wine Resort


A kínai turisták rendkívüli érdeklődést mutatnak Európa országai iránt. Jelentős igény mutatkozik arra, hogy a kultúrájuknak megfelelő szolgáltatásokat is kapjanak a kiszemelt desztinációban. Celldömölkön a kínai turistákra szorosan szabott szolgáltatások jönnek létre, a HKO elvei szerint kivételesen ideális környezetben. A versenytársakéhoz képest alacsonyabb árszínvonalon megvalósított, elérhető, ugyanakkor magas minőségi színvonalon kínált szolgáltatásokat fog nyújtani Celldömölk.
Elsősorban az ide érkező kínai turisták számára építettünk apartmanházakat  kínai befektetői tőkéből, ahol tökéletesen érezhetik magukat az ide látogatók.

A beruházás alapja, hogy a kínaiak számára uniqumnak számít a magyar bor, lásd a Tokaji Aszú évek óta tartó népszerűsége, ezért várhatóan nagy kedvvel fogják vásárolni azt. A környéken a szállodai férőhelyek nem állnak bőségesen rendelkezésre, ezért egy új panzió, mely ráadásul tematikusan erősen fókuszált és jó gasztronómiával rendelkezik, könnyen találhat vendégkört magának.
Mivel a minőséget képviselő borkultúra egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, így különösen nagy érdeklődésre tarthat számot napjainkban ez a fejlesztés. Ennek okán kiváló kiegészítő program lehet egyrészt a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, másrészt a JUFA Hotel és Kemping, továbbá, a 120 HC Kft. által tervezett fejlesztésnek köszönhetően, a kínai gyógyászat miatt ide látogató vendégek számára egyaránt.
 
A vendégházak foglalhatók a Booking.com és a Szallas.hu weboldalakon Vulcan Vine Resort néven, kapacitás függvényében

A Wine Resort honlapja a IDE KATTINTVA érhető el