Vulkán Wine Resort

A 120 Health and Care Kft. egyfelől egy Celldömölki Kínai Innovációs Centrumot kíván létrehozni, másrészt pedig a turizmusra építve apartman házakat kíván felépíteni a meglévő JUFA szállodakomplexum mellett, amelyek alapvetően a kínai gyógyászati központba érkezőket szolgálják ki, másfelől pedig a beutaztató cég által hozott kínai turistákat.

A kínai turisták rendkívüli érdeklődést mutatnak Európa országai iránt. Jelentős igény mutatkozik arra, hogy a kultúrájuknak megfelelő szolgáltatásokat is kapjanak a kiszemelt desztinációban. Celldömölkön a kínai turistákra szorosan szabott szolgáltatások jönnek létre, a HKO elvei szerint kivételesen ideális környezetben. A versenytársakéhoz képest alacsonyabb árszínvonalon megvalósított, elérhető, ugyanakkor magas minőségi színvonalon kínált szolgáltatásokat fog nyújtani Celldömölk.
Elsősorban az ide érkező kínai turisták számára tervezünk apartmanházakat építeni kínai befektetői tőkéből, ahol tökéletesen érezhetik magukat az ide látogatók.

Ság hegy térségének további turizmusfejlesztése az által, hogy egy befektető

  • megvásárol és üzemeltet egy pincét a Ság hegyen, ahol kialakítja az első borpanziót, amely szorosan kapcsolódik a JUFA Vulkán Fürdő Resort szállodakomplexumhoz.
  • Ezen kívül bort termel,
  • és a Ság hegyen termő szőlőkből készült borokat exportálja üzleti partnereinek.
  • Továbbá Celldömölk városában a Ság hegyi borkultúrát bemutató kis magánmúzeumot létesít.

A beruházás alapja, hogy a kínaiak számára uniqumnak számít a magyar bor, lásd a Tokaji Aszú évek óta tartó népszerűsége, ezért várhatóan nagy kedvvel fogják vásárolni azt. A környéken a szállodai férőhelyek nem állnak bőségesen rendelkezésre, ezért egy új panzió, mely ráadásul tematikusan erősen fókuszált és jó gasztronómiával rendelkezik, könnyen találhat vendégkört magának.
Mivel a minőséget képviselő borkultúra egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, így különösen nagy érdeklődésre tarthat számot napjainkban ez a fejlesztés. Ennek okán kiváló kiegészítő program lehet egyrészt a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, másrészt a JUFA Hotel és Kemping, továbbá, a 120 HC Kft. által tervezett fejlesztésnek köszönhetően, a kínai gyógyászat miatt ide látogató vendégek számára egyaránt.